Hudvård & Kroppsvård

Vi är en salong med ett brett utbud av olika behandlingar för ditt välbefinnande. Vi vill att du alltid ska känna dig nöjd och trygg efter ditt besök hos Lagunen.Vi är en salong för hela familjen, från dig som är yngst till dig som är äldst, tjej som kille, man som kvinna. 

Vi erbjuder

Vi tillhandahåller proffessionell hudvård – ansiktsbehandling, kroppsbehandlilng, manikyr, nagelförlängning, pedikyr, massage, vaxning, färgning av fransar och bryn, samt plock, makeup, IPL-behandling, vaccum- och ultraljudsbehandling, ljusbehandling, injektionsbehandling, permanent makeuptatuering, laserbehandling fraktionerad och fraxel. Med affärsidén överlägsen noggrannhet och kundservice.

Våra produkter

Vi säljer produkter från Decléor, Dr Dennis Gross, Md Formulatione samt mineralmakeup från Bare Minerals och nagellack från OPI. Smycken från Våga. Välkommen.

Varför salongsbehandlingar?

Huden förändras hela tiden – från vecka till vecka, årstid till årstid och under hela ens livstid. Med regelbundna salongsbehandlingar håller du huden i trim samtidigt som du får experthjälp för de olika typer av hudproblem som kan uppstå.

Synliga resultat!

Salongsbehandlingar ger mer synliga resultat på snabbare tid än vad man kan få med enbart hemmaprodukter. Oftast räcker det med en enda behandling för att få en mycket mjukare, fräschare hud med ny lyster. För den som vill ha kraftfullare resultat på problemhud rekommenderas en kur. Normalt består en kur av 1–2 behandlingar i veckan under 6–8 veckor.

Boka tid för behandling

Registrera dig på länken nedan för snabbare bokningar och få bekräftat via din e-post. Vi påminner dig dagen innan om din behandling via SMS.


Boka tid för din behandling!     Boka