Intense pulse light (IPL)

Med den här tekniken kan vi på ett relativt smärtfritt sätt hjälpa dig att reducera oönskad hårväxt i anskitet och på kroppen.

Mörka hår på ljus hy kan behandlas. Ytliga blodkärl och rodnad hud kan behandlas. Pigmentfläckar och ljusbruna pigmentojämnheter i huden likaså. IPL är en vidarutveckling av lasertekniken och står för intense pulse light, ett ljus som når ner på djupet i huden. När ljuset absorberas av tex hårsäckar, pigmentfläckar eller blodkärl omvandlas det till värme som hettar upp och förstör cellerna och därmed reduserar oönskat hår, pigmenteringar och ytliga kärl.

Hur många behandlingar krävs?

Vid hårborttagning krävs i genomsnitt 6 behandlingar. Vanligtvis sker behandlingarna med 1-2 månaders mellanrum, beroende på områden och hur snabb hårväxt du har. Generellt sett gäller att ju mörkare hår och ljusare hud, desto snabbare resultat. För pigmentfläckar, reducering av fina linjer, och ytliga kärl är rekommendationen 2-3 gånger med tre veckors mellanrum, beroende på område.

Är du intresserad och vill veta mer?

Paketpris kan erhållas vid bokning av flera områden. För mer information och prisförslag, ej bindande konsultation, tala med hudterapeut Ywonne Cardenström, specialistutbildad inom IPL.

Boka tid för behandling

Registrera dig på länken nedan för snabbare bokningar och få bekräftat via din e-post. Vi påminner dig dagen innan om din behandling via SMS.


Boka tid för din behandling!     Boka