Kroppsbehandlingar

 

Kroppsbehandlingar

Aroma kroppsinpackning 75 min

Bodyscrub, massage av hela kroppen med aromatiska oljor, inpackning i kroppsmask och medan du varvar ner omsvept i en värmefilt börjar maskens aktiva beståndsdelar att jobba optimalt, njut av en underbar skalpmassage och efter en dusch en passande kroppscreme. Total avslappning med näring- och fuktbooster för hela kroppen.

Aroma kroppsinpackning 115 min

Valfri aroma kroppsinpackning inkl. Ansiktsbehandling med rengöring, peeling, ansiktsmask och avslutande creme.detox anticellulitbehandling 55 min

Problemområden behandlas – höfter, stuss, lår. Inkluderar: peeling som sätter i gång microcirkulationen i huden. Kraftfull massage med dränerande effekt. Verksam kroppsmask får jobba optimalt i 10-15 min. Avslutningsvis appliceras en anticellulitgel. Minst fyra behandlingar rekommenderas.

Aha/bha ryggbehandling 55 min

Syrabehandling med pensling för ryggen. Har du oren hud med acne på ryggen är detta något för dig. Rengöring med peeling, ph-balanserande lotion, syrapensling, porrengöring, renande mask, acnegel.

Face & body scrub 45 min

Hela kroppen och ansiktet peelas med en härligt väldoftande crème med peelingkorn som skonsamt med effektivt avlägsnar döda hudceller. Peelingcremen tvättas av med varma handdukar. Din hud blir len och får fräsch lyster. Behandlingen avslutas med fukt- och vitamingivande crème. Ditt ansikte smörjs in med passande dag- och ögoncreme.

Body scrub 30 min

Hela kroppen peelas med en härligt väldoftande crème med peelingkorn som skonsamt med effektivt avlägsnar döda hudceller. Peelingcremen tvättas av med varma handdukar. Din hud blir len och får fräsch lyster. Behandlingen avslutas med fukt- och vitamingivande crème.

Boka tid för behandling

Registrera dig på länken nedan för snabbare bokningar och få bekräftat via din e-post. Vi påminner dig dagen innan om din behandling via SMS.


Boka tid för din behandling!     Boka