Hotstone massage

 

Hot Stone

Hot Stone / Stenterapimassage ger känslan av totalt kroppsligt välbefinnande.

En fantastiskt avslappnande och djup massage med varma lava stenar. Massagerörelserna med de upphettade lavastenarna motsvarar sex massagegrepp med bara händerna. Med värmen i kombination med aromaoljor lyckas man komma in längre i muskeln utan att känna den smärta djupgående massagebehandling kan medföra.

Massagen främjar harmoni och ett positivt energiflöde, vilket ger ett meditativt tillstånd och känsla av lugn. Stenarna som används är svarta, släta bassaltstenar. Massagen ökar blod och lymfcirkulationen samt stimulerar cellförnyelsen. Den är djupt avslappnande,
stressminskande, renande och ger kraft och energi!

Stenterapi Massage/ Hot Stone Massage är en holistisk behandling där vi använder oss av varma lavastenar. Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar, minska stress, förbättrar cirkulationen och på så sätt återställer balansen i kroppen.

Vi arbetar med akupressur punkter och allas organ meridianer. Terapeuten har de varma stenarna i händerna och förflyttar dem med lugnande rörelser i meridianernas riktning. Stenarna värme höjer och förstärker på massagens effekter.

Hot Stone & Djupgående massage

Njut av den världsberömda svenska klassiska massagen – en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

Boka tid för behandling

Registrera dig på länken nedan för snabbare bokningar och få bekräftat via din e-post. Vi påminner dig dagen innan om din behandling via SMS.


Boka tid för din behandling!     Boka