Bara för män!

 

Ge bort en behandling till en hårig man ;-)

Borttagning av irriterande hårväxt och formning och plockning av bryn.

  • Vaxning av näshår
  • Vaxning av öronhår
  • Plock och form av bryn

Vaxning för män

Vaxning är en sorts hårborttagning. Ett lager av vax läggs på huden och en remsa läggs sedan på vaxet för att sedan dras bort. Håret följer då med remsan. Denna metod drar upp håren med rötterna och avlägsnar även döda hudceller vilket kan vara en bonus i sig, om man inte har känslig hud förstås. På grund av detta föredrar många män vaxning som metod för hårborttagning. Det är också ett effektivt sätt att ta bort håret mellan ögonbrynen, i näsan och i öronen. 

Effektivt

Vaxning är en effektiv form av temporär hårborttagning som gör huden mjukare. Resultatet varar i regel i tre till åtta veckor vilket är längre än hårborttagningskrämer. Vaxning kan användas på nästan vilken del av kroppen som helst, t.ex. ögonbrynen, ansiktet, benen, magen, bikinilinjen, ryggen, i öronen och näsan. Du gör det på en salong för ett bättre resultat och av någon som kan.

Permanent resultat?

Om man vaxar sig upprepade gånger brukar det leda till att håret växer långsammare tillbaka. Ibland även till att hårrötterna blir förstörda. Det kan bli permanent om du gör det ofta och regelbundet.

Relativt billig hårborttagning

Vaxning är en snabb och inte speciellt dyr metod, ibland leder det till irritation, därför är det väldigt viktigt med hygienen både före och efter en behandling. Är du noga med att ta bort döda hudceller på de behandlade områdena samt använder lotion som drar ihop porerna och återfuktar kan du minska risken för dessa problem.

Om du tycker att vaxning verkar vara något för dig, så kontaktar du lagunens.se, ska du boka tid för borttagning av generande hårväxt "för män"

Behandlingens innehåll

  • Vaxning av näshår
  • Vaxning av öronhår
  • Plock och form av bryn

     

Boka tid för behandling

Registrera dig på länken nedan för snabbare bokningar och få bekräftat via din e-post. Vi påminner dig dagen innan om din behandling via SMS.


Boka tid för din behandling!     Boka