Behandlingar

 

Salongsbehandlingar

Varför ska man göra salongsbehandlingar? Huden förändras hela tiden – från vecka till vecka, årstid till årstid och under hela ens livstid. Med regelbundna salongsbehandlingar håller du huden i trim samtidigt som du får experthjälp för de olika typer av hudproblem som kan uppstå.

Synliga resultat

Salongsbehandlingar ger mer synliga resultat på snabbare tid än vad man kan få med enbart hemmaprodukter. Oftast räcker det med en enda behandling för att få en mycket mjukare, fräschare hud med ny lyster. För den som vill ha kraftfullare resultat på problemhud rekommenderas en kur. Normalt består en kur av 1–2 behandlingar i veckan under 6–8 veckor. 

Hudvårdsutin hemma

Är det viktigt att ha en bra hudvårdsutin hemma? Att sköta om huden hemma är som med fysisk träning av kroppen, det är vad du gör regelbundet, som ger resultat. Det du varje morgon och kväll för din hud är det som avgör vilken hudhälsa du har och kommer att få i framtiden. Vi finns för att lära dig mer om hur du tar hand om din hud på bästa sätt, vi ger dig personliga hudvårdstips och en ordentlig produktrekommendation efter din ansiktsbehandling.

Boka tid för behandling

Registrera dig på länken nedan för snabbare bokningar och få bekräftat via din e-post. Vi påminner dig dagen innan om din behandling via SMS.


Boka tid för din behandling!     Boka